Download for: Happy Asmara - Gusti Kulo Los Live Video Royal Music

Artist : Happy Asmara - Gusti Kulo Los Live Video Royal Music
Title : RC Music
Duration : 05:24
View : 258.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)
New Web MP3 [ WWW.GudangLagu123z.Net ]

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Happy Asmara - Gusti Kulo Los Live Video Royal Music

  • Gusti ati kulo sampun los tenan
  • Ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
  • Seprono seprene ku berjuang
  • Saiki sing nduweni malah wong liyan
  • Tak sayang sayang ojo nganti kelangan
  • Tresno sing gemati iki wis terlalu dalam
  • Kabeh kurangku mugo kowe ngerteni
  • Tak perjuangke ben cepet rabi
  • Yungalah tenan lagi sayang sayange
  • Kowe ora kangen nanging malah ngajak bubaran
  • Yungalah tenan iki lelakon opo
  • Jarene dijodohke wong tuo
  • Gusti ati kulo sampun los tenan
  • Ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
  • Seprono seprene ku berjuang
  • Saiki sing nduweni malah wong liyan
  • Yungalah tenan lagi sayang sayange
  • Kowe ora kangen nanging malah ngajak bubaran
  • Yungalah tenan iki lelakon opo
  • Jarene dijodohke wong tuo
  • Gusti ati kulo sampun los tenan
  • Ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
  • Seprono seprene ku berjuang
  • Saiki sing nduweni malah wong liyan
  • Gusti kuat kuatno ati iki
  • Senajan ora ngerti kapan sing mari
  • Butuh wektu suwe kanggo nglalekke
  • Kabeh kenangane aku lan dewekke 
  • Gusti ati kulo sampun los tenan

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Mira Putri Ft Ageng Music - Egois

Yeni Inka - Linting Daun

Shepin Misa - Sambel Terasi

Esa Risty - Sebotol Minuman

Yeni Inka - Cidro 3

Home